Muratbey Esin Ovacık İlkokulu

Vizyon: Muratbey Esin Ovacık´lı olmak gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz yapılan denetimler sonucu 2010 yılında Eğitim Bölgesi Yerleşim Alanında en başarılı kurum olarak seçilmiştir.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://muratbeyesinovacikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ferhatpaşa Mah. Görgülü Sok. No2 Şehit İlhan Sonkaya Kız AİHL Çatalca/İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım Çatalca Anadolu Lisesi Minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır